Aktuella kampanjer

Försäljning av Volkswagen Transportbilar på samtliga orter.Amarok - Terränglimousin.
För många är det en önskedröm att ha en bil som är bra på nästan allt. Det är praktiskt om den kan ta sig fram överallt, även där vägarna inte är värda namnet. Samtidigt vill man åka riktigt bekvämt i motorvägsfarter och ha bra lastmöjligheter. Och naturligtvis vill man skämma bort sig med all möjlig utrustning. Man vill helt enkelt ha en terränglimousine.
Komfortpaket utan extra kostnad (multifunktionsratt, värmare med fjärrstyrning, handsfree och dragkrok, värde 20 550 kr) Priser ex moms.

Amarok Highline Automat 180 hk 4MOTION fr. 299 900 kr
eller fr. 2 882 kr/mån* ex moms
Priser ex moms. *60 månader, 20% första förhöjd hyra, 30% restvärde.

Kampanj Caddy! 
TSI 84 hk, inkl. Dragkrok & Komfortpaket fr.
 1 499 kr/mån* 

Komfortpaketet innehåller multiratt i läder inkl. färddator & trötthetsvarnare, Bluetooth, farthållare, ljus & siktpaket m.m Pris från 140 400 kr ex moms. ERbjudandet gäller begränsat antal lagerbilar. 
Priser ex moms. *60 månader, 20% första förhöjd hyra, 25% restvärde.

Nya Caddy.
Caddy är sedan många år tillbaka den mest sålda transportbilen i vårt land. Den är ovanligt rymlig och praktisk för sin storlek och har en kvalitet som gör att den har ett högt värde även som begagnad. Även om nya Caddy har detaljförändringar som ger den ett modernare utseende syns inte de stora förändringarna på utsidan. 

Caddy Skåp EU6 TDI 1,6 75 hk Proline fr. 146 500 kr 
Caddy Skåp EU6 TSI 1,2 84 hk fr. 128 800 kr
Priser ex moms

Länkar:
s mer om Nya Caddy
Ladda ned broschyr

Nya Transporter.
Transporter har haft en sagolik historia sedan den började rulla på våra svenska vägar
i början av 50-talet. Fram till idag har den tillverkats i ca 12 miljoner exemplar. Dagens nya Transporter har samma grundidé, men allt annat är nytt. Den är rymligare, bekvämare, starkare, snålare och har fantastiska vägegenskaper.

T6 Skåp TDI 2,0 84 hk Company fr. 218 800 kr 
T6 Skåp EU6 TDI 2,0 102 hk fr. 247 900 kr
Priser ex moms

Länkar:
Läs mer om Nya T6
Ladda ned broschyr

____________________

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in!Vill du ha ett bekymmersfritt bilägande handlar det naturligtvis först och främst om att välja en bil med bra kvalitet. Som motsvarar dina behov. Och som kan vara en bra reklampelare för ditt företag. En bil som visar att firman går bra, men som inte är onödigt skrytig, törstig eller dyr. 
En transportbil från Volkswagen till exempel. Men, det finns mycket mer som kan göra din vardag enklare och bekvämare. Genom All-in får du, förutom garantier, även finansiering, service och försäkring. Allt till en fast månadskostnad. Läs mer här.

Innehållsdeklaration All-in:

  • Team Transportbilar
  • 3 års garanti
  • MaxiMil driftgaranti
  • MobilitetsGaranti
  • 12 års garanti mot genomrostning
  • Volkswagen Vikarie
  • Förmånlig märkesförsäkring
  • Service- och underhållsavtal
  • Leasing med fast månadskostnad
  • Allt på en faktura