Aktuella kampanjer transportbilar

Försäljning av Volkswagen Transportbilar på samtliga orter.

Sluta sladda! Välj 4MOTION fyrhjulsdrift

Volkswagen transportbilar har flera modeller med 4Motion som gillar den svenska vintern. Det innebär att de har permanent fyrhjulsdrift som ger en idealisk fördelning av dragkraften till alla fyra hjulen. Tillsammans med ESC, den elektroniska stabiliseringskontrollen, innebär det överlägsen framkomlighet och säkerhet. Kom in och sätt våra 4-Motionbilar på det hala!

Läs mer om våra 4MOTION-modeller 

Prisexempel Caddy 4MOTION: Utrustad med bl.a fast drag, AC, komfortpaket, höj- och sänkbart förarsäte, bluetooth, 15” alu.fälgar, takreling, skyddsinklädnad skåp m.m. Blandade färger!

Caddy Skåp TDI 110 4MOTION från 1 895 kr/mån* ex moms 
eller 183 500 kr ex moms
*60 mån, 20% förhöjd första hyra, 30% restvärde, rörlig ränta baserad på STIBOR 90. Gäller begränsat antal bilar så långt lagret räcker. E.v metalliclack tillkommer

Nyhet! Amarok Canyon

Amarok Aviater. 
Perfekt i terrängen. Fantastisk på landsväg.
Nu presenterar vi en ny version av Amarok i en begränsad upplaga. Nya Amarok Aviater är en bil med äkta terrängegenskaper samtidigt den är extremt behaglig att köra på landsväg. Självklart har den 4Motion och 8-växlad automatlåda, motorn är en TDI på 180 hk.

Välutrustad som en personbil
19-tums lättmetallfälgar Cantera med låsbara hjulbultar, klädsel Alcantara, Navigation 510 med mobilförberedelse, handsfree, multifunktionsratt, parkeringsvärmare med fjärrstyrning, backkamera och parkeringsvarnare fram och bak, regnsensor, ljus med coming home funktion, underkörningsskydd, dragkrok, stöldlarm, strålkastare med Bi-Xenon, mörktonade bakljus, LED-belyst registreringsskylt m.m Läs mer om bilen här

Amarok Aviater TDI 180 hk 4MOTION från 344 900 kr ex moms 
eller 3 430 kr/mån*

*36 mån, 30% särskild leasingavgift, 40% restvärde, rörlig ränta.