Bilmetro Logo

Audi Approved :plus

 

Audi Approved :plus består av tidigare ägda Audibilar, högst 48 månader gamla och har gått max 10.000 mil, som alla genomgått en noggrann 110-punkterskontroll. Vi erbjuder dig förutom tidigare ägda Audibilar också en lång rad tjänster. Det här gör att du alltid kan vara säker på att få en bil som uppfyller mycket högt ställda krav och som du kan ha glädje av länge.

110-punkterskontroll
Samtliga Audi Approved:plus-bilar har genomgått en omfattande 110-punkterskontroll. Bilens alla funktioner testas, och skulle något behöva bytas används uteslutande Audi Original-delar. Efter genomgången kontroll undertecknas protokollet av verkstadsförmannen personligen och läggs i bilen.

Attraktiva finansierings- och leasinglösningar
Via Audi Finans kan din Audi Approved:plus-återförsäljare alltid erbjuda dig individuellt anpassade finansieringstjänster. Hit hör exempelvis skräddarsydda finansieringslösningar med låga månadsavgifter och flexibla möjligheter då kontraktet löper ut. Eller så kan du välja någon av våra attraktiva leasinglösningar.

 
Fördelaktiga försäkringar.

När du köper en Audi Approved:plus bil kan du alltid mycket förmånligt teckna en Audi Försäkring. Vi erbjuder 3 mån fri försäkring eller 6 månaders försäkring till ett kraftigt reducerat pris. Självklart ingår tilläggsförsäkringen Stor Bilextra utan extra kostnad.

Garanti i toppklass
När du väljer en bil från Audi Approved:plus omfattas den automatiskt av en omfattande 12-månadersgaranti, oberoende av vilken modell du väljer. Denna garanti är fri från självrisker och ersätter upp till två basbelopp.

  • Du kan köpa till ytterligare 12 månader till totalt 24 månader
  • Startar att gälla först efter det att nybilsgarantin löpt ut.
  • Rätt till låneAudi om din bil skulle råka ut för skada. 3 dygn/20 mil

 

Provkörning
Bästa sättet för att se om en viss bil passar en är att själv ta en provtur med den. Vi ställer gärna din önskebil till förfogande så att du kan provköra den och pröva bilens olika funktioner själv.

Vi tar din gamla bil i inbyte
När du bestämt dig för en bil från Audi Approved :plus, tar vi din gamla i inbyte. Vår testare kontrollerar vilket skick den är i och ger dig sedan ett marknadsmässigt bud.

Ersättningsbil när din egen står på verkstad
Även de bästa bilarna måste då och då in på verkstad – även om det bara är för en kontroll. Vid sådana tillfällen erbjuder vi dig en ersättningsbil till en rimlig kostnad. Fråga oss gärna om de aktuella villkoren.

Du har 10 dagars full bytesrätt
Inom 10 dagar efter att köpehandlingarna undertecknats har du möjlighet att ångra dig, och byta till en annan Audi Approved:plus bil.

Tipsa en vän

Fyll i fälten nedan för att skicka ett tips till en vän

(*= Obligatoriska fält)


SÖK APPROVED BIL:

audi app