Bilmetro Logo

Vi söker fler medarbetare till vår organisation

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Bilmetro omsätter ca 2,6 miljarder SEK per år och har drygt 500 anställda.

Just nu söker vi:

Mekaniker Lastbilar Hedemora

Tjänstebeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir reparation av bussar, lastbilar, släpvagnar samt även byggnationer. Du jobbar idag med liknande arbetsuppgifter och har gjort det i några år samt att du har någon form av fordonsutbildning. Vi ser gärna att du har kunskaper inom elsystem och kylanläggningar.

Kvalifikationer och egenskaper
Körkortsbehörighet C- eller mer är meriterande. Som person ser du vad som behöver göras och kan ta egna initiativ. Självklart känner du ansvar och har servicekänsla när du utför dina arbetsuppgifter samt inser vikten av att jobba i team.

Vi erbjuder ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. 

Vill du veta mer, kontakta Jimmy Wandlandh 0225-59 53 72 eller jimmy.wandlandh@bilmetro.se
Välkommen med din ansökan senast 28 augusti till: birgitta.nygren@bilmetro.se

 Säljare person- & transportbilar Ludvika

Tjänstebeskrivning
Vi söker en driven säljare som kommer att arbeta med försäljning av både nya och begagnade bilar. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen från kundkontakt och offertstadium, till slutförande och uppföljning. Du kommer även att arbeta med uppsökande försäljning. Du ser till att satta mål uppnås och att bearbetningen av företagets befintliga och nya kunder fungerar på ett framgångsrikt sätt.

Vi tror att du idag jobbar med någon form av försäljning och att du har en god lokal förankring. Du har ett genuint intresse för kundrelationer och brinner föra att göra affärer.

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka. Som representant för våra varumärken i en viktig position lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Vill du veta mer kontakta Patric Israelsson 0240-877 19 eller patric.israelsson@bilmetro.se
Välkommen med din ansökan senast 5 september till: birgitta.nygren@bilmetro.se

 


 

Servicerådgivare Borlänge

Har du en hög servicekänsla och är en van dataanvändare? 
Nu söker vi en servicerådgivare där din främsta arbetsuppgift är att ge våra kunder en service som uppfattas som något mer än man förväntat sig. Du tar emot kunder, bokar tid på verkstaden, lämnar ut färdiga bilar, fakturerar samt tillhandahåller reservdelar till arbetsorder.
Du har gymnasiekompetens gärna med inriktning service eller annan likvärdig utbildning samt några års arbetserfarenhet från servicebranschen. 
Du är positiv, utåtriktad och gillar mötet med människor. Du utför alltid dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och ansvarsfullt sätt. Du ser vad som behöver göras och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vill du veta mera, kontakta Daniel Fransson 0243-21 64 36 eller daniel.fransson@bilmetro.se
Välkommen med din ansökan till senast 8 september: birgitta.nygren@bilmetro.se

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tipsa en vän

Fyll i fälten nedan för att skicka ett tips till en vän

(*= Obligatoriska fält)