Bilmetro Logo

Vi söker fler medarbetare till vår organisation

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Bilmetro omsätter ca 2,6 miljarder SEK per år och har drygt 500 anställda. Just nu söker vi:

Redovisningsekonom

Vi söker en redovisningsekonom som ersättare för ett kommande avdelningsbyte samt en pensionering, till vår ekonomiavdelning i Gävle. Vår ekonomiavdelning kommer därefter att bestå av fem personer inom redovisning och bokslut samt två personer inom lönehanteringen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara avstämningar, sammanställning och registrering av daglig ekonomisk rapportering från Bilmetros anläggningar. Du kommer även att vara ersättare i vår kassa/posthantering samt medverka i övriga på avdelningen förekommande arbetsuppgifter.
Vi ser helst att du har 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du noggrann, ansvarsfull, analytisk, med stort engagemang samt hög servicenivå. Du har kunskap i arbete med Officepaketet och då främst Excel.

Frågor om tjänsten besvaras av ekonomichef Tommy Bergström tfn. 026-65 71 14 alt. 070-317 74 78 eller till ekonom Elias Viklander 026-65 71 56. 

Välkommen med din ansökan senast 16 september till tommy.bergstrom@bilmetro.se

 Vi växer och söker en Säljare och en Servicerådgivare till vår verksamhet i Mora.

Vi söker en driven säljare som kommer att arbeta med försäljning av både nya och begagnade bilar.Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen från kundkontakt och offertstadium till slutförande och uppföljning. Du ser till att satta mål uppnås och att bearbetningen av företaget befintliga och nya kunder fungerar på ett framgångsrikt sätt.

Vi tror att du idag jobbar med någon form av försäljning och att du har en god lokal förankring. Du har ett genuint intresse för kundrelationer och brinner för att göra affärer.

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka. Som representant för våra varumärken i en viktig position lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Vill du veta mer, kontakta Anders Karlsson 0250 – 397 14 eller anders.karlsson@bilmetro.se


Servicerådgivare till vår personbilsverkstad. Har du en hög service känsla samt är en van dataanvändare? Nu söker vi en servicerådgivare där din främsta arbetsuppgift är att ge våra kunder en service som uppfattas som något mer än man förväntat sig. Du tar emot kunder, bokar tid på verkstaden, lämnar ut färdiga bilar, fakturerar samt tillhandahåller reservdelar till arbetsorder.

Du har gymnasiekompetens gärna med inriktning service eller annan likvärdig utbildning samt några års arbetserfarenhet från servicebranschen. Du är positiv, utåtriktad och gillar mötet med människor. Du utför alltid dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och ansvarsfullt sätt. Du ser vad som behöver göras och kan ta egna initiativ.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vill du veta mer, kontakta Peter Göransson 0250 – 397 22 eller peter.goransson@bilmetro.se

 
För båda tjänsterna gäller sista ansökningsdag den 29 september till: birgitta.nygren@bilmetro.se Vi går igenom ansökningarna löpande, varför vi gärna ser din ansökan så fort som möjligt.
 


 

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tipsa en vän

Fyll i fälten nedan för att skicka ett tips till en vän

(*= Obligatoriska fält)