Bilmetro Logo

Vi söker fler medarbetare till vår organisation

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Bilmetro omsätter ca 2,6 miljarder SEK per år och har 550 anställda.

Just nu söker vi:

Servicemarknadschef

Till vår lastbilsavdelning i Bollnäs söker vi en Servicemarknadschef med ansvar för verkstad och reservdelar. Du kommer att leda en enhet med ca femton medarbetare, varav en verkstadschef. Du rapportera till VD:n för Bilmetro Lastbilar

Kvalifikationer och egenskaperVi söker dig som har erfarenhet av personalledning och resultatansvar. I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla enheten kvalitetsmässigt och öka effektiviteten. Utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med Scania, som också tillhandahåller system för kvalitetsarbetet. Du har ansvar för administration och ekonomi, vilket innebär att du måste ha erfarenhet från budgetarbete och uppföljning.Som person är du kundorienterad, drivande och resultatinriktad. Du har förmåga att skapa förtroende hos kunder och medarbetare.

 

Tjänsten är placerade på Renshammarsvägen 6 i Bollnäs och frågor om tjänsten besvaras av Kjell Westlund 070 – 340 59 38 eller kjell.westlund@bilmetro.se

Välkommen med din ansökan senast 1 augusti till: birgitta.nygren@bilmetro.se Vi går igenom ansökningarna löpande, varför vi gärna ser din ansökan så fort som möjligt.

 

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tipsa en vän

Fyll i fälten nedan för att skicka ett tips till en vän

(*= Obligatoriska fält)