Gå till innehållet

Kia Nybilsgaranti

Kia, Kryddstigen 43, Gävle
Se kontaktuppgifter & karta

2021-nybilsgaranti.jpg

7 års nybilsgaranti. Vårt kvalitetslöfte.

När en ny Kia rullar ut från fabriken är det en bil av högsta kvalitet som ser dagens ljus. Varje del av tillverkningsprocessen är noggrant övervakad. Faktum är att KIA är så nogrann i tillverkningen av varje bil att de ger våra bilar hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vår garanti ska inte likställas med olika försäkringslösningar som erbjuds i branschen. I dessa står oftast ett försäkringsbolag som garant för eventuella garantiåtaganden och villkoren är ofta fler och mer komplicerade än en fabriksgaranti.

Fördelar med 7 års nybilsgaranti

  • Hög kvalité. Kias bilar är byggda enligt bilindustrins allra högst ställda tillverkningskrav.
  • Europas längsta nybilsgaranti. Vilket ger dig som Kia ägare fullständig trygghet.
  • Garantin följer bilen. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för, den gäller från fabrik och följer bilen oavsett hur många gånger den byter ägare.
  • Högre andrahandsvärde och bra ekonomi. Med Kias generösa nybilsgaranti blir underhållet av din Kia lägre samtidigt som andrahandsvärdet blir högre.
  • Omfattande garanti. Nybilsgarantin täcker eventuella fel eller defekter som kan hänföras till ett produktions- eller monteringsfel under normal användning. Även EV-batterierna i våra elbilar och plug-in hybrider omfattas av garantin.