Gå till innehållet

Bilmetros egna Top Teams vidare till Sverigefinal!

Scanias populära Top Team är en kompetenshöjande utbildningstävling som arrangeras av Scania varje år. Scania-verkstäder över hela landet kan delta. I år tävlar över 300 st servicetekniker, reservdelsspecialister och kundmottagare. Syftet är att kombinera en rolig tävling, höja kompetensen och stärka lagarbetet hos alla som arbetar i verkstäderna.

Bilmetro har haft goda framgångar i tidigare tävlingar och i år har två stycken team gått vidare till Sverigefinal. Team ”Häll Nå” från Mora och ”Newman Boys” från vår anläggning i Borlänge. Sverigefinalen kommer avgöras i Södertälje senare i år mellan tio lag. De lag som vinner där tar sig sedan vidare till världsfinalen 2021.

Vi tror på våra medarbetare och är oerhört stolta av de framgångar som våra serviceteam gjort genom åren. Moras stabila gäng har en grym historia med första, andra och tredje plats i Sverigefinalen. Utöver det även en sjätte placering i världssemifinalen.

Att delta i dessa tävlingar är något som gynnar och peppar våra medarbetare samtidigt som de ökar dess färdigheter att ge dig som kund den bästa möjliga servicen när du besöker våra anläggningar.

Våra team är peppade och väl förberedda inför denna ärofyllda uppgift. Nu siktar de på en topplacering i Sverigefinalen.