Gå till innehållet

Prisgaranti

Som auktoriserad märkesverkstad är vi experter på Volkswagen person- och transportbilar, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA och KIA. Med vår gedigna kunskap kan vi garantera dig att vi servar och reparerar din bil till bästa expertis och pris. Om du mot förmodan skulle erhålla samma service eller reparation till ett lägre pris hos en annan bilverkstad så erbjuder vi dig samma pris.

Prisgaranti-emblem.png

Så här fungerar prisgaranti hos Bilmetro:

Vid bokning av din verkstadstid på plats hos Bilmetro behöver du uppge arbetsordernummer på det kostnadsförslag du har fått från oss samt fullständig offert från den andra verkstaden. I denna offert ska det klart framgå vilken typ av service eller reparation det gäller, eventuella servicepunkter, reservdelar och pris. Offerten ska vara skriven inom 30 dagar från en bilverkstad inom en Verkstadskedja.

Villkor för prisgaranti hos Bilmetro

  • Prisgarantin är giltig vid uppvisning av offert på ett identiskt arbete från en bilverkstad som tillhör en verkstadskedja.
  • Priset hos den konkurrerande bilverkstaden måste vara på ordinarie pris. Prisgarantin gäller ej vid tillfällig kampanj med nedsatt pris på arbete och reservdelar.
  • Prisgarantin kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
  • Prisgarantin gäller alla bilar på samtliga Bilmetro verkstäder. 
  • Prisgarantin gäller bilar som är 4 år eller äldre.

Hitta din närmsta bilverkstad