Gå till innehållet

Företagslösningar

Installerat och klart

Vi kan i samarbete med Virta erbjuda en komplett laddlösning för eldrivna tjänstebilar som förutom tillgång till laddning hemma, på arbetsplatsen och längs vägen ger ditt bolag och förarna ett enkelt och sömlöst system med full kontroll över laddningen oavsett var föraren laddar.

Företagspaket 

Vi hjälper dig att hitta det bästa företagspaketet till ditt företag.Tillsammans med Virta kan vi erbjuda dig en komplett laddlösning, där både förare och administratör får full kontroll över era elbilars laddkostnader med minimal administration.  Vi hjälper dig med nedan:

1. Val av laddare 

Vi erbjuder flera olika varumärken av laddare efter ditt företags behov. De baseras på hur många laddare som behövs:

2. Säker installation

Beronde på valet ovan återkommer din säljare med en offert på den installation som passar bäst. Installationen görs av en behörig elinstallatör. 

3. Ladda internt med uppkoppling mot vår laddningsplattform

När val av laddare är gjord och installerad hjälper vi er sedan med att koppla upp laddarna mot vår laddplattform. Vi hjälper er med serviceuppkoppling och redovisning. 

4. Ladda publikt med uppkoppling mot vår laddningsplattform 

För att ni även ska kunna ladda på platser utanför era egna laddningstationer hjälper vi er att koppla upp er mot våra publika laddare. 

Finansiering 

Vi erbjuder finansiering efter sedvanlig kreditkontroll. Kontakta din säljare i samband med affären eller Bilmetro finans vid en direktaffär och enbart laddlösning. 

Bilmetro Finans
Telefon: 023-792500

Service 

För att ni ska känna er trygga även efter installationen är gjord ingår en årlig kontroll på laddstrukturens elsäkerhet.

Om det skulle vara något fel på våra publika laddarna kontakta:

Service
(Virta FI) 010-55 17 900Service (Virta FI) 010-55 17 900

Tidsåtgång

Från att avtalet är påskrivet ska allt är godkänt kommer installatören att kontakta er för planerad leverans.

Kontakt

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på foretagsladdning@bilmetro.se