Gå till innehållet

Att äga en Kia

Bilmetro, Kryddstigen 43, Gävle
Servicebokning: 026-402 56 40 Kontaktuppgifter & karta

Originalservice. Auktoriserad Kia-verkstad

Bilmetro i Gävle är vi auktoriserad Kia-verkstad och utför Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter. 

Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Häng med på en Kia Originalservice
Telefon servicebokning: 026-402 56 40

7 års fri vägassistans

Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa. Kia Assistans hjälper till vid t ex:

- Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.
- Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen. 

Kia Assistans nödnummer: 0770-117 000 (utomlands +46770 117 000)


Originaltillbehör.
 Extrautrusta din Kia

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning. Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik.

 

7 års nybilsgaranti. Trygghet och bra andrahandsvärde

Hur kan vi erbjuda sju års nybilsgaranti när våra konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? Bl.a är Kia ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador*. Det i sin tur är en konsekvens av att vi noggrant övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker, vi litar på vår kvalitet helt enkelt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.

*(Källa: Länsförsäkringars maskinskaderapport 2011).