Gå till innehållet

Bilmetro Audi expanderar

Bilmetro Audi fortsätter att expandera och byggnationer av nya exklusiva Audi-anläggningar är nu igång både i Borlänge och Gävle. Satsningen är ytterligare ett steg för att möta den växande efterfrågan samt öka kapaciteten och tillgängligheten för våra kunder.I Gävle är nu första spadtaget satt till en ny exklusiv Audi-anläggning i Hemlingby, strategiskt placerad vid Gävles södra infart. Anläggningen, som kommer att ligga mellan köpcentret och det nya bostadsområdet, blir ca 3500 kvadratmeter stort. Bilförsäljningshall, verkstad, reservdelar och kontor kommer fördelas på två våningar. Även ett separat däckhotell kommer att byggas på samma tomt. Invigning beräknas till senhösten 2018.

Borlänge ligger bygget några månader före och markarbete och grund är nu klart. Anläggningen byggs i Islingsby intill E16 vid infarten till Borlänge från Falun, och blir 3 200 kvadratmeter stort. Även här ska bilförsäljningshall, verkstad, reservdelar och kontor rymmas under samma tak samt även ett däckhotell. Bygget beräknas stå klar vår/sommar 2018.

I om med detta kommer även fler arbetstillfällen skapas. Är du intresserad av att arbeta hos oss går det redan nu att fylla i en spontanansökan på bilmetro.se/jobb

Audis nuvarande lokaler på Hammargatan i Borlänge och Bondegatan i Gävle kommer att omdisponeras och ge mer utrymme för övriga märken.

Kontakt:
Örjan Carlsson, Sektorchef Bilmetro Gävleborg
Tfn. 070-548 86 56

Stefan Hellgren, Sektorchef Bilmetro Dalarna
Tfn. 070-579 25 41