Gå till innehållet

Möt nya ŠKODA KAROQ – en helt ny SUV

Nya ŠKODA KAROQ är en helt ny SUV som sätter nya standarder, både för varumärket och för segmentet. Nya KAROQ har världspremiär i Stockholm 18 maj och blir ytterligare en milstolpe i SKODAs utveckling. 

Nya ŠKODA KAROQ är en helt ny kompakt suv. Med känslofylld och dynamisk design tar den ŠKODAs designspråk till en helt ny nivå – och som en äkta ŠKODA erbjuder nya KAROQ exceptionellt bra kupéutrymme för såväl passagerare som för last, dessutom med nya förarassistanssystem och full LED-strålkastare. Dessutom – för första gången i ŠKODA – en digital instrumentering. 
Fem motoralternativ med effekt mellan 115 och 190 hästkrafter erbjuds tillsammans med VarioFlex-baksäte och virtuell pedal.

En helt ny modell med känslofylld och dynamisk design med kristall-detaljer som karaktäriserar ŠKODAS nya designspråk. Nya ŠKODA KAROQ blir 4 382 millimeter lång, 1 841 millimeter bred och 1 605 millimeter hög. Med förhållandevis lång hjulbas om 2 638 millimeter (2 630 mm för 4x4) får passagerarna gott om utrymme och KAROQ stabilt uppträdande på vägen.

ŠKODA står som alltid för en optimal paketering, vilket självklart också gäller nya KAROQ. Bagageutrymmet lastar 521 liter och med baksätet nedfällt ryms hela 1 630 liter. I kombination med det skjutbara VarioFlex-baksätet kan man dessutom välja mellan ett extra generöst benutrymme i baksätet eller maximalt lastutrymme som då varierar mellan 479 och 588 liter. Baksätets säten kan också lyftas ut helt och hållet och ger då en imponerande lastförmåga om 1 810 liter.

Läs hela pressmeddelandet