Gå till innehållet

Nya bilhall för Audi Approved i Hudiksvall

Nu är vår nya Audi Approved  hall i Hudiksvall klar. Audi Approved är begagnade Audi som är noggrant kontrollerade, med minst 12 månaders garanti och klara för leverans.

Den nya bilhallen för begagnade Audi är runt 300 kvm och ligger i anslutning till nybilshallen. Hallen rymmer 15 Audi och har även en separat leveransplats.

- Dock är själva "ihopbyggnaden" inte riktig klar än och det saknas en del möbler och kosmetiska saker runt om, säger Jens Höglund som är Brand Manager på Audi i Hudiksvall. 
- Men vi räknar med att ha en helgaktivitet med extra erbjudanden lördag den 29 april för att visa att vi har öppet. Just nu har vi även fina erbjudanden på utvalda bilar och vi bjuder på en 6 månaders prova-på-försäkring vid köp av begagnad Audi. 

Sök Audi Approved bil

Kontakt:
Jens Höglund, 0650-54 72 33
Erik Fantenberg, 0650-54 72 34

Audi Approved :plus är det självklara valet för dig som vill köpa en begagnad Audi. Det är bilar i drömskick som är högst 60 månader gamla och har gått max 10.000 mil samt genomgått en omfattande och noggrann 110-punktskontroll. Din Audi Approved :plus-återförsäljare erbjuder dig dessutom en rad andra tjänster som uppfyller mycket höga krav på ett tryggt bilägande. Läs mer på Audi.se