Gå till innehållet

”Ready to Roc” – T-Roc

Nu utökar Volkswagen sitt modellutbud med en nyutvecklad crossover. Färgstarka T-Roc kombinerar en SUV:s egenskaper med smidigheten hos en kompakt halvkombi.

 T-Roc blir till ny norm i det blomstrande SUV-segmentet. Med sin uttrycksfulla design, sin funktionalitet, sina dynamiska köregenskaper och sin teknik förkroppsligar T-Roc alla goda Volkswagen-egenskaper och kommer att ge vår SUV-offensiv ännu mer slagkraft.

Volkswagen lanserar T-Roc i 20 000 euro-klassen (på den tyska marknaden, de svenska priserna är ännu inte fastställda) och utökar genom detta sitt utbud av allround-bilar att även innefatta kompakt-SUV:ar.

T-Roc kommer att lanseras på i stort sett alla de stora marknaderna runt om i världen. De T-Roc som är avsedda för Europa kommer att tillverkas vid Volkswagens anläggning i Setúbal i närheten av Lissabon i Portugal.

T-Roc lanseras på den svenska marknaden preliminärt i början av 2018, medan förförsäljningen startar preliminärt i september.
− Vi ser verkligen fram emot att lansera denna helt nya modell. T-Roc kommer att stärka varumärket Volkswagen ytterligare och passa perfekt för den svenska marknaden, säger Sten Forsberg, chef Volkswagen Sverige.

Mer information om motoralternativ, priser och utrustningsnivå på den svenska marknaden kommer i samband med säljstarten. 

Läs hela pressmeddelandet här