Gå till innehållet

Bilmetro i Idre Himmelfjäll

Idre Himmelfjäll inleder ett nytt långsiktigt samarbete med Bilmetro Volkswagen

Publicerad 2018-01-02

Bakgrund: Idre Himmelfjäll är den första nya alpina storsatsningen sedan 80-talet i Sverige som planerar att öppna anläggningen från julen 2019. Det handlar om 1,2 miljarder i investeringar de närmaste 3 åren med bla stugor, lägenheter, liftar, snökanoner, nedfarter och tillhörande service. Fullt utbyggt handlar Idre Himmelfjäll om över 10 000 bäddar, ett 40-tal nedfarter, hotell, centrumanläggningar, handel mm.

Bilmetro och Idre Himmelfjälls ledning har haft ett nära samarbete under åtskilliga år inom flera företag vilket gjorde detta samarbetet naturligt när nu Idre Himmelfjäll planerar stora satsningen de närmaste åren.

Anders Karlsson försäljningschef för Bilmetro säger i ett uttalande:
Bilmetro kommer att gå in i ett samarbete med Idre Himmelfjäll som huvudpartner avseende personbilar. Vi tog ett snabbt beslut om detta samarbetet då vi tycker att detta handlar om ett stort, spännande och nytt projekt inom ett kundsegment där många kör Volkswagen. Vi ser framför oss att gemensamt utveckla våra företags marknadsföring, försäljning, kundaktiviteter och personalaktiviteter under många år framöver.

Torbjörn Wallin, VD för Idre Himmelfjäll säger i en kommentar:
Vi är idag oerhört glada och stolta över att Bilmetro Volkswagen har valt att gå in som en av våra huvudpartners i samband med vår spännande expansion med Idre Himmelfäll under de närmaste åren inför premiären julen 2019.
-Tillsammans ska vi nu utveckla båda företagens marknadsexponering och därmed stärka bägge parters tillväxt hos en stor och attraktiv målgrupp!

Anders Karlsson, 070-415 60 80
Försäljningschef, Bilmetro i Mora

Torbjörn Wallin, 070-649 12 89
VD, Idre Himmelfjäll AB

http://www.idrehimmelfjall.se
https://www.facebook.com/idrehimmelfjall/