Gå till innehållet

Ny Audianläggning i Borlänge

Bilmetro inviger en ny exklusiv Audianläggning i Borlänge och skapar en helt ny miljö för kunder och anställda.

Publicerad 2018-08-21

Dalarnas största bilhandlare Bilmetro personbilar väljer att satsa stort för märket Audi i Islingby i Borlänge, strategiskt placerad intill E16 vid infarten till Borlänge från Falun sett.

- Audi är ett tillväxtmärke och vi satsar nu på en helt Audiexklusiv fullserviceanläggning med personal som är experter och helt inriktade på märket Audi. Vi tror att vi med den här satsningen på en helt specialiserad Audiorganisation, samt ny ändamålsenlig anläggning, kommer att kunna erbjuda våra kunder en än högre servicegrad säger Stefan Hellgren, ansvarig för Bilmetro personbilars verksamhet i Dalarna.

Den nya Audi-anläggningen är på cirka 3 200 kvadratmeter, och kommer att vara en bra investering i miljö med låga uppvärmningskostnader och en låg miljöbelastning samtidigt som bilhallen kommer att kunna exponera Audis allt bredare modellutbud på ett bra sätt. Anläggningen rymmer bilförsäljningshall, verkstad, reservdelar, däckhotell samt kontor.

-  Audi växer globalt och i Sverige. Med den här satsningen känner vi oss väl rustade för Audis modelloffensiv. Vi vill kunna vara med och växa med Audi och erbjuda en fantastisk marknadsplats för Audis alla produkter fortsätter Stefan Hellgren.

- Satsningen är ytterligare ett steg för att möta den växande efterfrågan samt öka tillgängligheten. Till exempel kommer vår servicekapacitet öka kraftigt, vilket i sin tur även innebär att vi har anställt fler medarbetare.

Bilmetro genomför stor invigning den 31 augusti - 2 september med både kampanjer och visning av de nya lokalerna.

För ytterligare frågor gällande nya Audi, kontakta:

Stefan Hellgren, Sektorchef Bilmetro Dalarna
Tfn. 023-79 25 01,

Christoffer Salander, Brand Manager Audi
Tfn. 0243-21 64 27

Daniel Fransson, Servicechef Audi
Tfn. 0243-21 64 91