Gå till innehållet

Succé för Stiko Per Larssons vandringsturné

Den 14 maj gav sig Stiko Per Larsson ut på vandringsturné i förmån till Barncancerfonden. Insamlingens mål på en miljon kronor är uppnått och insamlingen fortsätter att växa. Nu säljer vi årets följebil och skänker allt överskott till insamlingen.

Publicerad 2018-07-04Stiko Per Larssons vandringsturné startade i Göteborg tidigare i år och avslutades nyligen i Stiko Pers hemstad Leksand. Årets turné gjordes till förmån för Barncancerfonden och till minne av Cem Seger, en liten pojke från Borås som gick bort i cancer 2016.

Stiko Per berättar om turnén, Cem och valet att samla in pengar till Barncancerfonden : 
”Cem förlorade den övermäktiga kampen mot cancern men han nådde ut till människors hjärta, långt utanför sin närmaste familj. Hans historia får i det här sammanhanget vara symbolen för alla barn och familjer som drabbats av cancer. Jag blev själv pappa till en son 2015 och det gör den här historien mer påtaglig på så många vis. Man kan inte förstå hur familjen känner sig men jag känner med dem. Jag vill göra något för dem, för alla dem som drabbats. Cancern finns där, i så många familjer. Jag minns min morbror Per, mina farbröder Lennart och Rune, mina vänner Petter och Kristian. De dog i vuxen ålder men ändå alldeles för tidigt. Cem fick inte ens bli sex år gammal.”

Insamlingen till Barncancerfonden "Finns det tårta i himlen?" Startades i början av 2017 och har hittills samlat in över en miljon kronor! En mycket imponerade summa som Bilmetro givetvis vill vara med att bidra till.

Årets följebil till försäljning

Årets följebil som Stiko Per har använt under sin turné är en ny Volkswagen Transport från Bilmetro. Denna Transporter kommer vi nu att sälja till högsta bud. Allt överskott på bilens slutpris kommer oavkortat gå till denna insamling.

Volkswagen Transporter Skåp 340 2,0 TDi 150hk DSG 4MOTION 340 
Årsmodell: 2018
Färg: Candyvit
Mil: 400 mil

Extrautrustad med:
- Komfortpaket (Dieselvärmare, Farthållare, Dragkrok, Dubbelt passagerarsäte, Bluetooth handsfree)
- Pluspaket (LED-strålkastare, Navigation, Lackade stötfångare alu. fälgar, strålkastarspolning)
- Parkeringssensorer bak
- Elindragningshjälp på skjutdörr
- Eluppvärmt passagerarsäte
- Värmeväxlare i skåp

Vårt pris: 349 000 kr ex.moms
Ord.pris 385 800 kr ex.moms.

Vill du buda på bilen? 
Välkommen att kontakta Janne Swärdh på Bilmetro i Borlänge.
Tfn: 0243-21 64 33
Mail: janne.swardh@bilmetro.se

Länkar: