Gå till innehållet

Se ID.3 med egna ögon

Volkswagen ID.3 besöker Sverige och Bilmetro för första gången. Välkommen till Bilmetro i Gävle lördag den 21 december.

Lagom till jul kommer helt nya ID.3 till Bilmetro. Upplev topprestanda tillsammans med banbrytande design och generös räckvidd.

När: Lördag den 21 december
Var: Bilmetro Volkswagen, Bondegatan 8-10 i Gävle. Hitta hit
Tid: Kl.10.00-14.00

Ingen föranmälan krävs. Välkommen in och starta julen med Bilmetro!

Elbilar för miljoner människor, inte miljonärer. Priset på ID.3 kommer därför starta under 350.000 kr. Med Volkswagen ID.-modellerna gör vi elbilen tillgänglig för många. Volkswagen siktar på att bli ledande på elbilar i världen år 2025, med mer än 20 helt eldrivna och uppkopplade modeller och över en miljon sålda elbilar årligen. De kommer att produceras koldioxidneutralt, vara helt eldrivna och ha avancerad teknik och uppkoppling. 

Mer information om ID.3

Redan från start är ID.3 koldioxidneutral. Både battericells-produktionen och ID.-produktionen är till exempel utvecklade för att genomgående använda energi från förnybara källor. Utsläpp som inte kan undvikas i produktionsprocessen kommer att kompenseras genom certifierade klimatprojekt.

”ID” i namnet ID.3 står för intelligent design, identitet och visionär teknologi. Numret 3 syftar på att den storleksmässigt placerar sig i kompaktklassen.

ID. Koldioxidneutrala elbilar för en ny värld.

Bubblan gav en gång i tiden rörelsefrihet till många människor och klassledaren Golf har år efter år demokratiserat körglädje, teknik och säkerhet. Med ID.-familjen inleder vi nu det tredje stora kapitlet i Volkswagens historia: koldioxidneutrala elbilar för miljoner människor.

Efter lanseringen av ID.3 kommer ytterligare ID.-modeller att rulla ut i snabb följd. De har redan visats i prototypform med namnen ID. CROZZ, ID. VIZZION och ID. ROOMZZ.