Gå till innehållet

Möt våra medarbetare

I Februari möter vi Andreas Aronsson, Key Account Manager på Bilmetro i Dalarna.

Vi är stolta över våra duktiga och kompetenta medarbetare. Varje månad får du möta en medarbetare hos oss som ger dig en inblick i sin vardag och arbetsuppgifter.

Som Key Account Manager förkortat ”KAM” jobbar Andreas med operativt ansvar för konceptförsäljning till företag och företagsmarknaden (Fleet). Han säljer inte de fysiska bilarna utan informerar och erbjuder Bilmetros produktportfölj tillsammans med värdeskapande tjänster.

Tjänsterna är unikt utformad efter de krav och önskemål företaget har. Tillsammans med företaget genomför Andreas en behovsanalys genom att och väga in de parametrar som ska ingå och blicka över företagets helhet. Utifrån det utformar han en individuellt anpassad vagnparkslösning. När allt specificerats tilldelas företaget en kundansvarig säljare som tar hand om alla detaljer kring offerter, beställning och leverans.

I Andreas roll handlar det inte om att göra snabba affärer utan fokus ligger på ett långsiktigt partnerskap med ”win-win” för båda parter. Målet och engagemanget är lika oavsett företagets vagnparksstorlek.


Vad är Bilmetros styrka enligt dig?
Vi är en av Sveriges största privatägda person- och transportbilsåterförsäljare som har haft lösningen på människors behov av transportlösningar sedan 1922. Vi kan bilar. Bilmetro investerar löpande genom rekrytering av personal, nybyggnationer och förbättringar av de befintliga anläggningarna. Den geografiska täckningen gör att vi är nära våra kunder. I Dalarna finns fullserviceanläggningar på fem olika platser och i Borlänge finns två anläggningar; Volkswagen Person- och Transportbilar och Skoda samt Audi.

Bilmetro representerar marknadens bredaste produktportfölj med Volkswagen Person- och transportbilar, Skoda, Audi och Seat. Individuellt starka märken som tillsammans erbjuder en stark samlad kraft. Med ett modellutbud som täcker in alla behov och önskemål som föraren kan tänkas ha.

Vad är på gång inom branschen just nu?
Framtiden är elektrisk! Då känns det mycket bra och ansvarsfullt att representera de märken som driver miljöomställningen i hela bilbranschen. Under 2020 finns det flera alternativ till den traditionella förbränningsmotorn inom alla våra märken; el, gas, ladd- och mildhybridteknik. Hållbar miljövänligare mobilitet för alla. Bilmetro kommer att fortsätta att erbjuda ett tryggare och enklare bilägande med tydlighet och mervärde. Din bästa bilaffär.

På sin fritid tycker Andreas om sport, jakt, hus och umgås med sin familj, Han följer näringsliv, marknadsekonomi, politik och samhällsdebatten.