Gå till innehållet

Möt våra medarbetare

I Mars möter vi Jörgen Linander, Kyltekniker och specialist inom området Transportkyla på Bilmetro Lastbilar i Gävle.  

Vi är stolta över våra duktiga och kompetenta medarbetare. Varje månad får du möta en medarbetare hos oss som ger dig en inblick i sin vardag och arbetsuppgifter.

Jörgen jobbar dagligen med att serva och reparera aggregat till våra kunder. Utöver det har han bland annat utbildat Bilmetros egna mekaniker i samband med införandet av kylteknik i Uppsala och Hudiksvall. De konstanta utmaningarna och det varierande arbetet gör att Jörgen trivs bra på sitt jobb. Utvecklingen går framåt och man lär sig alltid något nytt. Just nu ser vi exempelvis att de stora märkena fokuserar mot hybrider, vilket medför fler och nya utmaningar. Där vill Jörgen och Bilmetro givetvis ligga i framkant.

På sin fritid gillar Jörgen att snickra och ta hand om den gamla hästgården som han bor på ute i Hedesunda. Men också att vara ute i skog och mark då jakt är stort intresse. Finns det tid på sommaren så åker han gärna på någon cruising och bilutställningar då intresset för gamla bilar har funnits sedan gymnasietiden.