Gå till innehållet

Möt våra medarbetare

I juni möter vi Mats Öhman Försäljningschef Volkswagen transportbilar i Gävle.

Vi är stolta över våra duktiga och kompetenta medarbetare. Varje månad får du möta en medarbetare hos oss som ger dig en inblick i sin vardag och arbetsuppgifter.

Mats Öhman arbetar som försäljningschef av Volkswagen Transportbilar i Gävleborg.
En vanlig arbetsdag för Mats är allt från att följa upp försäljningen, se över vår kundnöjdhet, till att coacha sina medarbetare till att nå våra uppsatta mål. Han går även igenom upphandlingar och blickar framåt inför exempelvis premiärer av nya bilar, event, tävlingar samt resor tillsammans med kunder. Det roligaste med jobbet tycker Mats är att träffa människor. Han är en social person som inte endast vill arbeta på ett kontor. Han tycker om att ha frihet under ansvar. Med det menar han att han vet vad som förväntas av honom och vad som krävs men han väljer själv hur han lägger upp det.

Nyligen mottog transportbilar i Gävleborg en utmärkelse Best perfomance of the month där en del av motivering löd; I en alltid positiv och proaktiv dialog vill vi särskilt tacka Mats Öhman för sitt driv, vilja och engagemang som framgångsrikt smittar av sig. De tycker vi visar på att Mats lyckas väl i sin roll som försäljningschef.