Gå till innehållet

Premiär för en ny era. Volkswagen ID.3.

Nu är ID.3 här, den första modellen i en ny generation bilar, utvecklade för att ta till vara fördelarna med eldrift. 

När är det egentligen läge att göra skiftet? Att byta till en helt eldriven bil? Om inte förr, så nu. För nu är ID.3 här, den första modellen i en ny generation bilar utvecklade för att ta till vara fördelarna med eldrift. Nya ID.3 tillverkas dessutom helt koldioxidneutralt, något som nu kommer synas genom logotypen "Volkswagen way to Zero".

100 % el. Upp till 42 mil på en laddning.

Med den långa räckvidden sätter ID.3 punkt för eventuell räckviddsångest. Dessutom kan du snabbladda ytterligare 29 mil på bara 30 minuter. Eftersom de allra flesta bilresorna är korta räcker laddningen länge – vid en normal jobbpendling på omkring 5 mil om dagen behöver du inte ladda mer än en gång i veckan.

En bonus som är så mycket mer än klimatbonusen.

ID.3 uppfyller förstås kraven för maximal klimatbonus på 60 000 kr. Men det är långt ifrån den enda bonusen med ID.3. Den är tyst, komfortabel och underhållande på vägen. Interiören är rymlig, säkerheten är hög och den erbjuder uppkoppling och körassistans på en ny nivå. Dessutom är driftkostnaderna nästan lika diskreta som bilen är tyst – energikostnaden per mil är omkring 2,50 kr.*

Vägen till noll.

När andra fortfarande pratar om 0 till 100, menar vi på Volkswagen att det viktiga är att komma ner till 0. Inga koldioxidutsläpp. Och vi har redan kommit en bra bit på vägen – ID.3 produceras helt koldioxidneutralt. Med 100 % eldrift har du dessutom möjligheten att verkligen göra en insats på vägen till noll utsläpp om du väljer att köra på förnybar el. 

Intelligent laddning av din ID.3.

Exklusivt för dig som köper din ID.3 hos oss på Bilmetro så erbjuder vi laddboxar i ett samarbete med Wallbox. Med Wallbox laddar du snabbt, tryggt och enkelt. Laddboxen är kompatibel med hybrid- och elbilar från alla bilmärken. Läs mer om laddboxar via wallbox här

 

Välkommen att uppleva den nya eran hos oss på Bilmetro!

Se den aktuella Volkswagen ID.3 kampanjen

Läs mer om laddboxar via wallbox

Se alla Volkswagen kampanjer

Kontakta oss

*Elpriset per mil är beräknat utifrån snittpriset på el i Sverige under 2019 inklusive alla fasta avgifter som skatt, överföringsavgift etc (1,54 kr/kWh) och snittförbrukningen för ID.3 Tour enligt WLTP (16,2 kWh/100 km). Källa: Konsumenternas energimarknadsbyrå och Statistiska Centralbyrån.