Gå till innehållet

Möt nya ansiktet för Bilmetro Finans.

Mathias Nyberg tar över tjänsten som Kreditchef hos Bilmetro när Jan-Erik Sundlöf efter 33 år inom företaget går i pension till sommaren.

Efter 33 år inom Bilmetro kommer Jan-Erik Sundlöf, Kreditchef Bilmetro Finans, att gå i pension. Jan-Erik berättar att det bästa med tiden inom Bilmetro har varit att han tillsammans med medarbetare och kunder fått vara med och bygga upp Bilmetro till det fina bolag som det är idag. Jan-Erik arbetar sin sista dag den 30 juni 2021 och lämnar över rollen med en varm hand till Mathias Nyberg.

Mathias Nyberg kommer senast från Danske Bank inom rollen som Relationship Manager.
- Efter 14 år inom bank och finans kände jag att klivet över till Bilmetro skulle ge mig nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Bilmetro har en mycket attraktiv produktportfölj och verkar inom ett intressant geografiskt område. Att få vara en del av laget och fortsätta bygga relationer med både nya och gamla kunder är något som jag verkligen ser fram emot, berättar Mathias.
Mathias berättar att han ser fram emot att arbeta med kompetenta och serviceinriktade medarbetare och att få fokusera på att leverera helhetslösningar till Bilmetros kunder.

Med Bilmetro Finans erbjuder Bilmetro sina kunder en trygg helhetsaffär.
- Bilmetro Finans skall vara en trovärdig finansiell partner när våra kunder gör affärer med oss. Genom goda relationer mellan våra säljare och kunder bidrar Bilmetro Finans med finansieringsaffären och blir en del av helhetslösningen.

Kontakt
Mathias Nyberg
Kreditchef Bilmetro AB

Telefon: 026-65 71 03
Mail: mathias.nyberg@bilmetro.se