Gå till innehållet

Möt våra medarbetare

Vi på Bilmetro Lastbilar vill stolt visa upp våra duktiga och kompetenta medarbetare. På denna sida får du en inblicki i vår vardag och får veta lite mer kring vilka arbetsområden vi har.

Christina "Kicki" Ljunggren & Jeanette Östh, Leveransadministratörer på Bilmetro Lastbilar

Det här är våra leveransadministratörer Kicki, som arbetat inom Bilmetro 3,5 år, och Jeanette som arbetat i 3 månader. Deras främsta arbetsuppgift är att under upphandlingen av nya lastbilar se till att påkostnader hamnar på rätt fordon, gör kontrakt, ställer på bilen och stämmer av affären efter leverans. Jeannette sköter även redovisning och avstämning gällande finansieringar som går via vårt egna Bilmetro Finans. Ett mycket omväxlande arbete och ofta väldigt snabba puckar.

På fritiden gillar Kicki att resa och åka utförsåkning samt tillbringa tid med sin hund. Jeanette tycker också om att resa, bland annat ner till Göteborg där hon har sina döttrar och barnbarn.

2018-05-24.


Johan Engstrand, Säljare i Hälsingland

Det här är Johan Engstrand, han har arbetat som säljare sedan 2010 på Bilmetro Lastbilar i Hälsingland, stationerad utifrån Bollnäs och Hudiksvall.  Han säljer nya lastbilar och ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt till offertstadium vidare till slutförande och uppföljning. Johan tillbringar mycket av sin fritid med sina två döttrar. De har ett gemensamt intresse i form av alpinskidåkning och brukar resa mycket på vinterhalvåret. I övrigt tycker Johan om att löpträna och han ger sig ofta ut i löpspåret så fort ett tillfälle ges. Du når honom på 070-518 27 34.

2017-12-20.


Pär Andersson, Reservdelstekniker i Hudiksvall


Det här är Pär Andersson, han arbetar med våra reservdelar på Bilmetro Lastbilar i Hudiksvall.
Han började arbeta på Bilmetro 1986 men har sedan 2007 arbetat på den tjänst han har idag. Pär ansvarar och ser till att vi har rätt delar i vårt lager och att vi köper in dem från rätt ställe. När delar fattas ser han till att hitta och få hem dem så fort som möjligt. På sin fritid tycker Pär det är mest rogivande att ta kajakturer antingen ensam eller med sin fru. Utöver detta är han mycket intresserad av fotboll. Du når honom på 0650-54 72 61.

2017-12-15.


Martin Danielsson, Säljare på Bilmetro Truckshop i Uppsala


Det här är Martin Danielson, han arbetar med våra begagnade lastbilar på Bilmetro Truckshop i Uppsala.
Martin har sedan barnsben haft ett stort motorintresse och älskar att spendera tid vid sjön eller på fjället. Du når honom på 070-572 64 10.

2017-11-24.


Pelle Hedlund, Säljare på Bilmetro Truckshop i Uppsala

Det här är Pelle Hedlund, han arbetar med våra begagnade lastbilar på Bilmetro Truckshop i Uppsala. 
Pelle är stolt ägare av en Porsche Boxter S som han gärna tar en tur i när han får tid. På vintern tar han gärna en tripp till fjällen och byter ut Porschen mot skoter. Du når Pelle på 070-572 64 72. 

2017-11-17.